بهترین انتخاب پارتیشن شیشه ای کدام است؟

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای چیست؟
پارتیشن شیشه ای اطلاعات بيشتر همانطور که از نامش پیداست به پارتیشن شیشه ای گفته می شود.

پارتیشن در لغت به معنای پارتیشن، دیوار، وسیله جداسازی، مرز، آپارتمان، تقسیم بندی، تقسیم بندی است، در واقع پارتیشن به ما کمک می کند تا قسمت هایی از فضای محدودی که داریم را جدا و جدا کنیم. با هم فضا را بهینه کنید و از فضا نهایت استفاده را ببرید.

وظیفه اصلی پارتیشن ها تقسیم فضا است. علاوه بر این، هر پارتیشن ویژگی های خاص خود را از نظر مواد اولیه مصرفی در فرآیند تولید دارد. به عنوان مثال برخی از موانع مانند پارتیشن های شیشه ای بدون فریم، دو جداره و چوبی قابلیت آکوستیک دارند و مانع از عبور صدا می شوند.

مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای
استفاده از پارتیشن شیشه ای چه در محیط های مسکونی و چه اداری مزایای زیادی دارد. برخی از مزایای پارتیشن شیشه ای:

بازده اقتصادی و قیمت مناسب
از ورود گرد و غبار جلوگیری کنید
عایق صدا و محافظت در برابر صدا
نصب و راه اندازی سریع و آسان
امکان انتقال به مکان جدید و نصب مجدد
امکان انعکاس و انتشار نور در فضا برای محیط هایی که به پنجره یا بازشو دسترسی ندارند.
مقاومت در برابر رطوبت و انبساط و انقباض در اثر سرما
تمیز کردن آسان و سریع
انواع پارتیشن
امروزه از پارتیشن های ثابت بیشتر از پارتیشن های متحرک در دفاتر غیر مسکونی، رستوران ها و جاهای دیگر استفاده می شود.

واحدها از نظر کاربری و متریال به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در زیر لیست شده است:

پارتیشن های مسکن
برخی از پارتیشن ها در منازل مسکونی استفاده می شوند. این پارتیشن های محفظه به ندرت از شیشه ساخته می شوند و در بیشتر موارد تماماً از چوب یا ام دی اف ساخته می شوند (این کلمه به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط ​​است و نوعی فرآورده چوبی است که تخته فیبر و قابل روکش است). ام دی اف در برابر تراکم مقاوم بوده و قیمت مناسبی نیز دارد. البته امروزه استفاده از پارتیشن شیشه ای در منزل کمی بیشتر از قبل شده است و معمولا با گل یا وسیله ای خاص تزئین می شود.

پارتیشن های اداری
پارتیشن های اداری نیز می توانند شیشه ای یا ام دی اف یا نیمه ام دی اف باشند. مدیران مالی ادارات و شرکت ها و شرکت ها و سازمان ها می دانند که ایجاد دیوار برای هر کارمند به صورت جداگانه نیاز به هزینه بیشتری نسبت به نصب پارتیشن شیشه ای دارد. علاوه بر بحث در مورد قیمت، ایجاد دیوار فرآیندی زمان بر است و نیازی به عایق صدا مانند پارتیشن های شیشه ای ندارد. بنابراین استفاده از پارتیشن برای ادارات و ... گزینه بهتری نسبت به ایجاد دیوار است. علاوه بر این، برخی از شرکت ها و سازمان ها معمولا از شیشه برای ایجاد حس مد استفاده می کنند. ضخامت پارتیشن شیشه ای 10 میلی متر کمتر از پارتیشن های دیگر است. ‌

پارتیشن شیشه ای اداری

.

معمولاً در مواردی که قصد جابه‌جایی یا تزئین اتاق‌های خاص است، از پارتیشن‌های متحرک بین پارتیشن‌های اداری استفاده می‌شود. در مواردی که فرد می تواند اتاق خود را به دلخواه مرتب کند، استفاده از پارتیشن متحرک توصیه می شود. البته پارتیشن های متحرک عمدتا از چوب و برخی از انواع پرده ساخته می شوند اما پارتیشن های متحرک شیشه ای نیز طرفداران خاص خود را دارند. ‌
انواع پارتیشن شیشه ای
پارتیشن شیشه ای فریم لس
پارتیشن بدون فریم در واقع فریم دارد اما فریم آن بسیار نازکتر از فریم پارتیشن های شیشه ای دیگر است. در این نوع پارتیشن پروفیل ها از آلومینیوم یا فلز دیگری که شیشه سکوریت را نگه می دارد ساخته می شود. فریم آلومینیومی در برابر خوردگی بسیار مقاوم بوده و از استحکام خوبی برخوردار است.

پارتیشن شیشه ای جمع شونده
پارتیشن های شیشه ای جمع شونده که با حرکت در یک محور یا در جهت دو محور قابل جمع شدن هستند و ارتباط بین دو فضا را افزایش می دهند. در این نوع پارتیشن شیشه ای جمع شونده با جابجایی پانل های شیشه ای دهانه ورود به فضا فراهم می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *